Black Galaxy – Isadora

Dags för ett überhypat lack från förra året, Isadoras Black Galaxy. Det visades i var och varannan blogg strax innan jul och jag kunde inte hålla mig ifrån att köpa det. Jag var egentligen mest nyfiken på hur det stod sig mot olika layeringkombinationer med prismatiskt glitter över svart. Jag gjorde en jämförelse mellan Black Galaxy och svart + Fairy dust från China Glaza

Black Galaxy Black Galaxy-1 Black Galaxy-2

Det är två lager med Black Galaxy och ett lager med Seche vite. Det blir ganska knottrigt men det stör mig inte, Seche var enbart för torktidens skull. Jag hade ”turen” att vab:a andra dagen med Black Galaxy varför jag kunde ta några bilder i solen. Yeay!

Black Galaxy sol-2 Black Galaxy sol-1 Black Galaxy sol

Jag tycker att Black Galaxy är fint, speciellt i solen men jag tycker inte alls att det är värt hypen. I sämre ljus så ser det mest silverknottrigt ut (som man ser på den högra bilden här över). Har du inte fått tag på Black Galaxy och är lite sugen föreslår jag helt klart att du investerar i ett svart krämlack med god täckning samt China Glaxe Fairy Dust istället. Det ger ju dessutom möjligheten till fler kombinationer.

5 reaktioner på ”Black Galaxy – Isadora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s