Så lika men ändå så olika

Nu blir det nått lite annorlunda här på Kajalpennan. Eller annorlunda och annorlunda, det är två eotds som båda legat ett tag i arkivet. De är från mars-april. Det som är lite annorlunda och roligt är att jag han använt precis samma skuggor men på lite olika sätt. Skuggorna som använts är alla från MAC. Det är silvergrå Silver ring, blåturkosa Steamy som är en av mina favoriter samt mörkgrå Knight divine.

På den första sminkningen har jag lagt Silver ring på mittersta tredjedelen av på locket. Knight divine ligger på yttre tredjedelen och Steamy i inre ögonvrån. På brynbenet ligger en ljus skimrande skugga, antagligen Unbasic white även den från MAC. Under ögat har jag lagt lite av Silver ring och jag har dragit en tunn eyeliner längsmed övre  fransraden med MACs kajalpenna Ebony.

P1170350 P1170352

Till den andra sminkningen har jag istället lagt Steamy mitt på locket och Silver ring i inre ögonvrån. Knight divine är lagd precis som på första sminkingen. Jag har dragit en kraftigare eyeliner med WnW’s svarta megaliner och på brynbenet har jag istället lagt gulvita MACskuggan Casablanca.

P1170378 P1170392

Det jag tycker är lite roligt är att Knight divine ser betydligt blåare ut när den ligger bredvid Steamy än när den ligger ihop med Silver ring. Vilken sminkning tycker ni bäst om?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s