Trioskugga Deborah Milano

Igår hämtade jag ut den här skuggan Goddess bronze. Jag ska testa den lite och om jag gillar den så står godingen Out of the blue högt upp på min lista. (ska försöka uppdatera med bild på den)
image
Jag glömde min kamera hos mamma sist så det blir mobilbilder ett tag framöver. Dock är jag osäker på hur många nygjorda inlägg det kommer bli framöver. Min älskade lilla Aska är försvunnen och har varit så en i vecka nu. Jag (vi) saknar henne så mycket.
image image

Dessutom fick vi köra Mister till veterinären och han har varit inlagd sedan i torsdags. Honom får vi dock hämta hem i eftermiddag. Vi längtar efter honom med.
image

Annonser

8 thoughts on “Trioskugga Deborah Milano

  1. Åh nej… Hoppas Aska kommer tillrätta snart. Jag förstår att du är olycklig. Min Hilda försvann ju för tre år sedan och jag saknar henne än. Det var efter det en del av tomten hägnades in med rådjursnät…

    Gilla

    • Nej, tyvärr inte. Våra gamla grannar tror sig ha sett henne runt gamla huset men hon har inte visat sig när vi varit där vilket vi har varit mycket. Tvivlar på att det verkligen är henne de sett samtidigt går det ju inte att ignorera.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s