Neon en masse

I slutet på förra veckan dök mina lack från China Glaze sommarkollektion Summer neons upp. Jag köpte 2 fler än jag tänkt för att fylla ut fraktlådan och såhär i efterhand var det väl inte de 2 bästa jag spontanköpte, se rosa är alla väldigt lika och jag skulle förstås köpte det blå och/eller Pink plumeria (?) istället

image

Som lite kuriosa, här är de swatchade på hjul bredvid förra årets sommarkollektion från China Glaze Island escape (till vänster)

image

Det är inte slut på neon där för idag kom min Sleekpalett Acid

image

Jag köpte den främst för att blanda med MUS mixing liquid och göra lysande vattenfast eyeliner men den kommer säkert användas till mer.

Annonser

13 reaktioner på ”Neon en masse

 1. Vart köpte du dem ifrån? Har lite beslutsångset över vilka jag ska köpa…. Har klickat hem Surfin for Boys men är defintivt sugen på Sun Kissed, I’m with the lifeguard, den orange och Flirty Tankini….men ju mer jag tittar desto mer sugen blir jag på resten också….

  Gilla

 2. Härliga färger!
  Jag hade tänkt köpa MUS Mixing Liquid också, i samma syfte (fast jag har inte den paletten) och ville bara fråga hur du gör? Blandar du i separat skål? Har aldrig använt nån sån liquid utan har tagit vatten, men jag tycker ögonskuggan blir så ”blank”, fördärvad liksom.

  Gilla

  • Jag har inte använt mixing liquid på många år och precis köpt en ny flaska.
   Jag brukade hälla ut några droppar i korken, doppa penseln och sen i skuggan. Mediumet som blev kvar hällde jag tillbaka om jag inte dubbeldoppat pensel för då hällde jag ut det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s