Nyheter från Makeupstore

För någon månad sedan så visade jag ju lite grejer jag fått hem från Makeupstore. Det var inte allt, det här låg också i påsen. Valde att dela upp inläggen lite efter lanseringsdatum. De här produkterna släpps i oktober om det inte står annat.

IMG_1002

Aqua cooling powder. Ett puder som ska var fuktgivande, mattande och kylande. Det kan användas antingen som primer eller ovanpå foundation som ett finishing puder. Den känns definitivt kylande, om än för en kort stund. Kostar 255 kronor.

Lisa Nebil

Nagellacken Lisa och Nebil. Lisa är inte riktigt min färg men Nebil är fin. 130 kronor kostar de.

Crimson matt Scarlett creme

Läppstiften Crimson och Scarlett. Det är mer skillnad på dem än vad mina bilder visar, Crimson är rödare än Scarlett. Båda stiften är utanför min bekvämlighetszon både vad det gäller färg och finish (matta). Just därför var det jättekul att få dem, hade aldrig valt dem själv men ska jag vidga mina vyer behövs de i skåpet 🙂 Jag försöker ta ett mindre bekvämt stift åtminstone en gång i veckan och vips är det bekvämt. Scarlett släpps i november och de kostar 170 kronor styck.

Nougat twin gloss

Twin gloss Nougat. Jag får erkänna att jag inte riktigt förstår poängen med den är produkten. Ett glans som kan vara mer eller mindre pigmenterat/glansigt. Jag använder det dock och någon dag kanske jag förstår tjusningen.140 kronor kostar det och släpps i november.

4 reaktioner på ”Nyheter från Makeupstore

    • Jag förstår mig faktiskt inte alls på syftet med tuben. Kanske att vara innovativ? Lyckas man klämma så att bara det klara glosset kommer ut så är det dock väldigt användbart ovanpå ex Scarlett

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s