I’m with the lifeguard – China Glaze

Mitt rssflöde har varit trasigt så följer du Kajalpennan via tex Bloglovin eller Google reader tycker jag att du ska klicka dig in och läsa de senaste inläggen.

Jag blev lite lätt förälskad i China Glaze tokgröna I’m with the lifeguard. Det var också ett såntdär lack som väckte uppmärksamhet på jobbet, de är ändå tämligen härdade vid det här lager. Gac även upphov till ett flertal mer eller mindre vågade diskussioner om uppmärksamhet som jobbet nästan alla initierade av mig *haha*

Jag swatchade lacket för att ta de här bilderna i dagsljus. Lack håller inte så länge på mina skadade naglar varför jag inte kan lacka på kvällen och fota när jag kommer hem dagens därpå. Måste skaffa mig en lampa så jag kan fota även på kvällarna, än mer viktigt nu när vi gått över till vintertid och det blir än mörkare på kvällarna. Någon som har bra tips om en prisvärd extralampa? Som ni säkert har koll på vid det här laget är Iäm with the lifeguard ett neonlack och torkar således matt. På de här bilderna är lacket dock inte torrt så det ser nästan omatt ut, precis som när man använder topplack. På den sista bilden ser ni vilket underbart skimmer det är i I’m with the lifeguard.

I'm with the lifeguard I'm with the lifeguard-002 I'm with the lifeguard-001

Annonser

6 reaktioner på ”I’m with the lifeguard – China Glaze

  1. Det här lacket är så härligt! Jag funderar också på att skaffa någon lämplig belysning för att kunna fota så här års, men jag har tyvärr inga tips själv ännu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s