Makeupstore Bonbon

BonBon LOOK

Nu i november släpper Makeupstore en serie produkter i kollektionen Bonbon. Jag blev lite kär i Spellbound som släpptes tidigare i höst men Bonbon är ännu lite mer min grej.

IMG_0994

Jag fick hem nästan hela kollektionen och det är jag mycket glad för. På bilden saknas ögonpennan Chocolate Cheesecake. En liten närmare titt på sakerna.

Pistachio biscotti Cinnamon bread

Skuggorna Pistachio Biscotti och Cinnamon bread. De har båda blivit flitigt använda under hösten. Underbara höstfärger som är lätta att kombinera. Tyvärr är de i princip omöjliga att fota klockan 6 på morgonen så jag tror inte jag har visat en enda sminkning med dem

Nesja Silje

Nagellacken Nesja och Silje. Nesja är väldigt väldigt fint.

Cherry pie Geranium

Läppstiftet Cherry pie och glosset Geranium

Cherry pie är en riktig höjdare. Den röda färgen är perfekt för mig och formulan är annorlunda men trevlig. Det är nästan matt och så är det glitter i (känns inte). Hemskt snyggt. Vid vissa tillfällen har jag tyckt att det kännts lite kakigt på läpparna, tror det har med läpparnas skick att göra. Cherry pie är lite extra roligt för jag skulle aldrig köpt det själv och så är det så snyggt! Överväger på allvar att köpa ett transperent gloss att ha ovanpå för att det ska bli riktigt glansigt. Ett färgat förstör bara 🙂

_Eyedust_ChocolateFondant Eyepencil_ChocolateCheeseCake

Eyedust Chocolate Fondant och ögonpennan Chocolate cheesecake. (Jag fick inte bra bilder alls på dessa så det blir Makeupstores bilder) Jag är inget jättefan av eyedusts tycker att de är svårjobbade och flygiga men ögonpennorna är riktiga favoriter och jag har de flesta färger.

I kollektionen igår även skuggan Cupcake som jag inte har (ännu). Sist, hur underbar är inte den här bilden? Jag blir så sugen på både godis och på att leka med sminket av den. Att jag sen inte riktigt kan koppla ihop produkterna i kollektionen med bilden är en liten bagatell.

shutterstock_85403848

12 reaktioner på ”Makeupstore Bonbon

  1. åhh…goooodis! Håller med om att den sista bilden får en att kliva upp ur kontorsstolen och bege sig till kiosken men vad har de använt för smink ;). Tur att BonBon är mer åt det subtila hållet än denna färgsprakande kreation (tycker iaf jag som inte använder så överdrivet mycket skrikiga färger i mina sminkningar)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s