Here today Aragon tomorrow suede – OPI

Nu är det dags att visa ett av mina långvariga lemmlings. Jag tänkte köpa det flera gånger när det fortfarande gick att köpa för en billig peng på TD men det fick alltid stryka på foten till förmån för något annat lack. När jag väl bestämde mig var det slut på TD och det dröjde bra länge innan jag äntligen köpte det på Ebay i somras.

Here today Aragon tomorrow suede släpptes inte tillsammans med kollektionen Suede utan kom senare och det märks för det har inte samma fina egenskaper som de andra suedelacken. Det är dock mycket mycket vackert. Som ni ser på bilderna har jag fotat utan topplack för det är ju så lacket verkligen ser ut. Dock är det till och med ännu finare om man lägger ett blankt topplack ovanpå. Då kommer skimret i lacket fram på ett fantastiskt sätt. Då de övriga suedelacken kommer undan med ett lager kräver HTAT minst 2, helst 3. Första lagret blir väldigt ojämnt och flammigt men lager nummer 2 rätta till det

Here today Aragon tomorrow Suede Here today Aragon tomorrow Suede-002 Here today Aragon tomorrow Suede-001

En enorm nackdel med HTAT är att det inte alls är förlåtande mot skadade naglar. Man ser tydligt hur ojämn nagelbädden är på mitt pek- och långfinger och det är ju förstås lite tråkigt.

Annonser

6 thoughts on “Here today Aragon tomorrow suede – OPI

  1. Det här var länge en lemming hos mig också, men nu känner jag inte samma starka sug längre. Förmodligen för att jag i princip aldrig är sugen på att använda de matta lack jag redan har.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s