The Body Shop Ultimate lucka 9

Ännu en liten favorit som inte längre finns hos mig Natural lip roll on i doften/smaken mint. Den finns även i dofterna bär, ros, apelsin och kokos. Jag gillar mint bäst. Natural lip roll on består av olja, inte kräm, och gör läpparna trevligt mjuka. Jag skulle dock inte välja den här produkten om jag var på väg ut i vinterkylan

image

Värt att notera är att klåfingriga små barn utan problem kan pilla bort kulan och olja hamnar då precis överallt

Glöm nu inte att det är Anna-dagen idag. Det är i natt som tomten flyger runt och samlar in önskelistorna. Ha listor, sockerbitar och morötter redo!

Annonser

2 thoughts on “The Body Shop Ultimate lucka 9

 1. Det har jag faktiskt aldrig hört! Att tomten flyger runt på Anna dagen och samlar önskelistor! Inte så aktuellt för mig längre, tyvärr på ett sätt, mina barn är så pass stora så dom mailar önskelistorna till oss. Roligt är dock att dom tycker det är skoj att köpa julklappar till familjemedlemmar och varandra.

  Kommer ihåg när jag var barn och man hade sån här roll-on i olika smaker. Superglansigt och kletigt. Ingen olja var det då. Tyvärr är det nötoljor så jag vågar inte testa, hade varit kul annars att testa denna varianten!

  Gilla

  • Jodå. Tror att det kommer ifrån en gammal julkalender, tidigt 80tal kanske. Man ska lägga önskelistan, en morot och en sockerbit i sin sko vid sängen så kommer tomten och hämtar listan och lämnar en liten klapp.
   Tradition i vår familj, dock minns vi aldrig om det är natten till Annadagen eller på Annadagen som gäller 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s