Nyårssmink och -naglar

Då var nyår förbi. Som så många gånger tidigare spenderades den i trevligt sällskap i form av gymnasievän och hennes lilla familj.

På ögonen hade en sotning gjord av två eye dusts från Make up Store, Chocolate fondant från vinterns kollektion Bonbon och Sand från den kommande kollektionen Nomad. Chocolate fondant la jag på hela ögonlocket ovanpå en klistrig bas och Sand på brynben och inre ögonvrån. Längsmed övre fransraden drog jag en linje med en mjuk svart kajal som jag sedan målade över med Chocolate fondant och under ögat suddade jag in ögonpennan Golden days även den från MUS.

IMG_1473 IMG_1484

Chocolate fondant har ett underbart skimmer i guldbrons vilket syns bäst på den här blundbilden.

IMG_1474

Naglarna kläddes i Isadoras Polar nights från vinterns kollektion Northen lights. Ett mycket vackert lack och att det skulle få äran att användas på nyårsafton var planerat sedan länge. Tyvärr hann jag inte fota det idag medan solen var framme så det blir lampbilder.

Polar nights Polar nights-001 Polar nights-002 Polar nights-003

Avslutar med en liten summering av gelematerialet som jag har på naglarna. Naglarna gjordes den gelen Azènt den 5 december vilket alltså är nästan 4 veckor sedan. Ingen av förlängningarna har lossnat och som ni ser är utväxtkanten inte lika markerad som den var då jag hade Biosculpture (se tex här) Det är dock svårt att säga om det är material- eller nageltantberoende. Ni kanske minns att jag tyckte att naglarna var lite tjocka direkt efter besöket (här) vilket jag fortfarande tycker att de är rent tippmässigt. Jag börjar dock mer och mer tro att det beror på att jag varit utan förstärkning så länge att jag glömt bort hur de blir. Nu är det dock dags att ringa och beställa tid för återbesök, inte minst på grund av det här. Skyller dock inte på gelen här. Den satt fast, tyvärr gjorde ju inte min egen nagel det.

Jag har uppdaterat inlägget om julmanikyren med fler bilder

Annonser

12 reaktioner på ”Nyårssmink och -naglar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s