En titt in i mitt badrumsskåp

Kerstin Skimmerskuggan visade upp sitt badrumsskåp häromdagen och det tycker jag var en kul idé. Kerstin hade homestage:at sitt skåp lite. Det har jag inte gjort, det ser ut såhär förutom att jag vred alla flaskor så att de har etiketten framåt på bilderna.

Vi börjar med spegelskåpet över handfatet, huvudeskåpet. Det är 120 cm brett och består av tre sektioner. Maken har en sektion jag har resten. Här förvarar jag mitt smink och produkter som jag använder mer eller mindre varje dag, rengöring tex.

IMG_1555-003

Översta hyllorna:

I den vänstra vita plastlådan har jag lösa skuggor av blandade sorter. Bredvid den har jag en hel del kompletta skönhetsrutiner i form av produktprover. En av dessa är The body shops Nutriganics som jag håller på att testa nu. Sedan följer mina MACpaletter och en mugg med mina makeuppenslar. I nästa vita plastlåda har jag min linser, hårspännen och min Tangle Teezer. Mellan borstarna och plastlådan står oöppnade BBkrämer och foundations som helt enkelt har hittt ett ledigt hål där.

Mellersta hyllorna:

Ännu en vit plastlåda. I den ligger småpryttlar jag använder till alla sminkningar. Öppnade mascaror, ögonfransböjare, UDPP, svr eyeliner och kajal, consealer osv. Bakom och efter lådan har jag rouge och mindre ögonskuggepaletter och sist mina Sleekpaletter. Nästa sektion, skuggor från Make up store i IKEAs förvaring för kryddburkar, borstrengöring och i den tomma topsförpackningen hr jag nagelsax, pincett och andra småsaker

Undre raden:

Första sektionen innehåller min dagliga rengöringsrutin. Den tittar vi närmare på längre ner. Sektion två börjar med deo och parfym följt av en tom topsförpackning med de läppstift jag använder oftast (och som inte ligger i handväskan). De mest använda glossen står i en burk bakom Estée Lauders BBkräm som jag använder som foundation varje dag. Sedan en burk med kajalpennor och så topsen.

IMG_1555-2

Rengöringen då. Detta används varje dag (utom ju nu då när jag testar Nutriganics) morgon och/eller kväll.

Dermalogica Daliy microfoliant används varje kväll efter rengöring, SkinPlans vitamin C blandar jag i min ansiktskräm på morgonen, Dermalogica Special Cleansing Gel för rengöring på kvällen, Demalogica Barrier varje morgon innan ansiktskräm, (bakom Barrier) Nougt Londons Conditioning hand and nail serium på kvällen efter tillhörande polish (som står på handfatet), Dermalogica Multi-active toning används morgon och kväll efter rengöring, (bakom Multi-active) Lancôme Bi-facilFormula 10.0.6 So totally clean torkar jag av ansiktet med på morgonen istället för rengöring eller vatten, Laura Merciers Foundation primer och sist Dermalogica Skin smoothing cream används morgon och kväll.

Förutom spegelskåpet har jag ett högskåp med saker. Jag hade tänkt gå igenom det också men känner att inlägget blev lite väl långt så jag visar bara bilderna och skriver lite kort om varje hylla. Ni får fråga om ni undrar nått. Ok?

IMG_1557

IMG_1556 IMG_1558

Skåpet uppdelat på två bilder, den övre delen till vänster.

Hylla 1: Hårprodukter
Hylla 2: Blandade småsaker
Hylla 3: Dermalogicaförrådet (köper bigpack) och ansiktsmasker
Hylla 4: Öppnade kroppsgrejer
Hylla 5 (högra bilden): Oöppnade duschkrämer och schampoon
Hylla 6: Blandade öppnade produkter

Förutom de här två skåpen förvarar jag grejer i den här med. Men den får ni inte se in i….

Tidy1270dubbel_VALNÖTlåda.jpg_100_71

Annonser

3 thoughts on “En titt in i mitt badrumsskåp

  1. Pingback: I mitt badrumsskåp ← BeautyLana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s