NUXE Micellar cleansing water with rose petals

På morgonen föredrar jag att använda ett ansiktsvatten för att fräscha upp ansiktet efter natten istället för att tvätta det med rengöring och vatten. Ansiktet hinner ju inte direkt bli smutsigt under natten utan det är mest för att tvätta bort natten, eventuella kvarvarande mascararester och grus i ögonen. Det är just på grund av grus i ögonen som jag gillar NUXE Micellar water så mycket. Den är nämligen alkoholfri och mild nog att användas även på ögonen och det är det inte många ansiktsvatten som kan skryta med. Den heter ”rose” och innan jag beställde var jag skeptisk till om jag skulle gilla den eftersom jag har väldigt svårt för just rosprodukter. Beleza, som gjorde mig intressera av NUXE Micellar water via Twitter, intygade dock att rosdoften inte var markant och det hade hon rätt i. Jag störs inte alls av någon rosdoft utan skulle snarare säga att den luktar parfymfri vilken den dessutom är.
Flaskan är i plast och med flipplock vilket jag gillar. Dock är den solid vilket gör att man inte ser hur mycket som finns kvar vilket är synd. Själva pipen är dessutom alldeles platt vilket gör att den är lite svår att dosera, nån form av hals vore att föredra

20130411-105428.jpg

Pris: 195 kronor / 200 ml
Var? Jag har köpt min på Eleven.
Köpa igen: Ja, jag ser verkligen ingen anledning att byta till nått annat

 

Annonser

4 thoughts on “NUXE Micellar cleansing water with rose petals

  1. Kolla in provkiten som just nu finns på Escentual, jag har köpt flera olika på sistone. Bl a ett från Nuxe (de andra jag köpte kom från Caudalie, Bioderma och Avéne). Det är så himla kul att prova allt möjligt. Pengarna som kiten kostar får du sedan handla för från samma märke. Idag ser jag att Nuxe och Bioderma finns inne och även en hel del från olika parfymmärken.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s