Black Diamond – Kicks

Jag skulle bra köpa en ny pullburk på Kicks. Sen tänkte jag att jag bara skulle slänga ett öga på Moondust när jag ändå var där och höll på att komma ut med varenda ett av Kicks sockerlack. I sista stund begränsade jag mig till två (har ju köpstopp-ish), Moondust och så denna skönhet Black Diamond .
Får erkänna att jag är förvånad över bristen på inlägg om Black Diamond! Jag har bara sett det på ett enda ställe och det var en pressbild pre kollektionssläppet.
Black Diamond då. Ett vinrött/lila socker/sandlack med en massa glitter i guld och någon cerise ton. Det ser väldigt mycket ut som en dupe till Isadora Wine Crush men jag har inte sett Wine på riktigt.  Är mycket sugen på att åka till Kicks och jämföra provnaglarna.
Black Diamond gav utan problem full täckning på två lager. Jag sprayade med OPI RapiDry och då torkade Black diamond snabbt.

Black diamond-005 Black diamond-004 Black diamond-003

Black diamond-002 Black diamond-001 Black diamond blixt-001

Black diamondBlack diamond blixt-002  Black diamond blixt

Kunde inte låta bli att även prova med SV. Black Diamond är lite slitet i topparna någon dag och en kräftskiva efter applicering men jag tycker inte alls att det är så farligt. Ett lager Glitter Food och ett SV.

Black diamond SV-005 Black diamond SV blixt-005 Black diamond SV blixt-002

Black diamond SV blixt Black diamond SV-004 Black diamond SV-001

Edit: såg att alla bilder försvunnit till det här inlägget. Orkade inte pilla för mycket så jag la in småbilder av samtliga bilder jag hade. Bildspam..

2 reaktioner på ”Black Diamond – Kicks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s