Wicked, tricksy, false! – Smitten Polish

Vissa lack vill jag älskar men det går inte. Det här, Wicked, tricksy, false, är ett sånt. Jag vill älska det men jag kan inte. Det funkar av nån anledning inte på mig varken färg eller formula. Vi börjar med formulan. Det är lite segt och torkar liksom till på penseln vilket gör det svårt att måla med. Tre tunna lager verkar vara det bästa men det är jättesvårt med tunna lager och med tre lager härdar det aldrig inte ens med SV. Det blir yttorrt men en seg massa som flyttas runt på nageln vid beröring. Det här är försök 5 eller 6 som äntligen blev något sånär ok. Här är det först ett lager med OPIs Midnight in Moscow och sedan 2 lager med Wicked tricksy false. Jag la ett lager först och lät det torka en hel kväll innan jag la lager nummer två följt av glitter food topplack och så SV.

Färgen då, mörkröd eller eventuellt svart jelly med glitter i lila och rött. Det lila glittret är i form av små hexglitter och större kvadrater, det röda stora och små hexagoner.

Whicked, tricksy, false-002

Whicked, tricksy, false-001 Whicked, tricksy, false

Whicked, tricksy, false-003
 Whicked, tricksy, false-004Whicked, tricksy, false-005

Jag tycker att ni ska trycka upp bilderna  för det är fint och syns bäst om man zoomar de här två bilderna över. Det är fint, bara inte jag..

Whicked, tricksy, false-006

Wicked, tricksy, false och OPI Midnight in Moscow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s