Who steals dead woman’s shoes – Smitten polish

Hej? Finns ni kvar? Jag bloggar verkligen på lågfrekvens just nu. Jag önskar att jag kunde säga att det blir bättring men i ärlighetens namn så dyker tankar om att lägga ner bloggen upp med allt tätare mellanrum. Vi får se, det kanske bara är en fas? Tillfällig tids- och inspirationsbrist?
Till lacket, visst är det snyggt Who steals dead woman’s shoes från Smitten!? Det är tre lager lack på bilderna men om jag skulle lacka med det idag skulle jag nog valt att lägga ett blått lack under. Jag gillar verkligen WSDWS, färgen är fin och finishen döljer hur skadade mina naglar är. Det är inte bara det att de skivar sig och går av varenda nagelplatta är dessutom skadad. Inte kul. Det gör dessutom att lacken håller jättedåligt och jag hinner allt som oftast inte fota naglarna innan lacket börjar lossna. Har ni nån dunderkur som motverkar det?

Who steals dead woman's shoes

Who steals dead woman's shoes-006 Who steals dead woman's shoes-005 Who steals dead woman's shoes-004 Who steals dead woman's shoes-003 Who steals dead woman's shoes-002  Who steals dead woman's shoes-001

Jag är krasslig/sjuk idag så ni ska jag nog ta och kolla igenom arkivet och sammanställa årets lista över de finaste lacken. Det blir dock en modifierad lista i år, 2013 var inte året då jag föll pladask för var och varannan kollektion.

6 reaktioner på ”Who steals dead woman’s shoes – Smitten polish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s