Att tvingas flytta ut

Nu när jag börjat jobba efter min föräldraledighet har vi stött på problem här hemma; pojkarna vaknar när jag bökar i badrummet. Jag försöker vara tyst men det hjälper inte och det är inte alldeles lyckat att de slår upp sina blå vid fem.
På grund av detta har jag nu tvingats lämna mina domäner och har precis flyttat ut ur badrummet och in på gästtoan. Det skapar förstås lite beskymmer. Hudvårdsmässigt är det inga större problem, jag har i princip helt olika rutiner på morgon och kväll. Med sminket är det värre, jag vet inte hur jag ska lösa det på bästa sätt. Det bästa jag kommit på hittills är att jag helt enkelt får bestämma mig för hur jag ska sminka mig kvällen före och lägga ner det jag behöver. Risken finns att jag
a) kommer sminka mig lika jämt
b) kommer fylla gästtoan för att grejer plockas ner men aldrig upp.
Någon som har bra förslag på lösning? (förutom att droga barnen då..)

imageTomrummet som blev i skåpet efter flytt

imageInnehållet som flyttats. Jag har ställt in en tom vit korg för att lägga sminket i. I den vita korgen till höger på övre hyllan ligger mascara, ögonsfranböjare, brynpenna, consealer och liknande. I korgen längst ner har jag samlat lite saker för att göra en bassminkning. Brun/beige skugga, rouge, puder och svart eyeliner. Där bor även linserna.

Annonser

2 reaktioner på ”Att tvingas flytta ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s