Påfyllning av Dermalogica

Det är Dermalogica som står för hudvårdsrutinen hemma hos mig för tillfället och det har det varit ganska länge. Nu var det dags att fylla på lite och idag hämtade jag ut ett högt efterlängtat paket.

IMG_3947

I paketet låg Skin smoothing cream kit. Min ansiktskräm skin smoothing cream var slut och om man köpte den fick man resestorlekar av pre cleanse och special cleansing gel på köpet. Gelen är den jag använder för daglig rengöring så en extra av den var bra och pre cleanse gick jag och funderade på att köpa i fullstorlek så det passade ju jättebra att få testa på den lite extra.

Det andra jag beställde var Skin hydrating booster och det är den som är anledningen till att jag väntat så på paketet. Jag tappade nämligen mitt fuktserum i golvet så det gick sönder. Skin hydrating booster har plastförpackning..

Som en extra bonus fick jag med ett kit med reseförpackningar av multi-active toner, skin hydrating masque samt ultrasmoothing eye serum. Det blev en extra extra bonus för jag hade helt missat att den skulle komma. Multi-active toner är även den en del av min dagliga rutin och en fuktmask saknas verkligen i mitt badrumsskåp. Det enda som är bättre än en överraskningspresent är en överraskningspresent som verkligen kommer till nytta.

IMG_3950

Annonser

4 thoughts on “Påfyllning av Dermalogica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s