Can’t let go – OPI

Jag köpte kitet med de fyra sandlacken från Mariah Careys första OPIkollektion. Jag torr bara att den hette Mariah Carey men rätta mig gärna om jag har fel där. Den släpptes i alla fall 2012. Det tog en stund för mig att komma på vilket lack detta var eftersom OPIs minilack varesig har namn eller finish på flaskan. Efter lite att ha kollat i mitt excelark så trodde jag mig veta att det var Can’t let go och efter att jag lackat med det och såg att det var ett liquid sand så är jag inte längre osäker.

Som alltid med OPIs Liquid sand så är Can’t let go lättlackat och skapar mig inga övriga problem. Jag har som vanligt två lager. Färgen är kanske inte jättespännande egentligen, homogent lila i en lite kallare ton, men jag tycker om det. De större glittren ger ytan lite mer dimension och glittrar till när ljuset fallet på. Jag kom flera gånger på mig själv med att sitta och vrida på naglarna just för att se de större glittren glimra. Jag hade Can’t let go i 3 dagar och det höll riktigt bra, när jag tog bort det hade jag bara lite slitningar på ett par nageltippar.Jag brukar inte klara mer än en dag utan att få skav på grund av att mina nagelplattor är så skadade.

Can't let go

Can't let go-002 Can't let go-003 Can't let go-001

6 reaktioner på ”Can’t let go – OPI

  1. Om du kollar under flaskan så står det en kod tryckt. Googla den + OPI så får du fram vilket lack det är. Jag tycker de kunde skriva ut namnet istället…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s