Grönt och gult med Sleek

I detta trista gråa och blöta vädret försöker jag pigga upp mig och hur gör man inte det bättre än med pigga sminkningar och färgglada naglar?

Grönt och gult blev det den här dagen. Betydligt mer grönt och gult än vad bilderna visar. Jag måste kolla igenom kameran. De bilder jag har tagit på jobbet är gryniga och inte alls bra. Funderar på om Albin kanske har kommit åt någon inställning.

Jag har använt tre skuggor ifrån Sleeks palett Curacao. Gröna Apres midori, gula Singapore sling och svarta Espresso martini. Apres midori la jag på hela ögonlocket och under hela ögonlocket utom precis i inre ögonvrån där jag istället la Singapore sling. Espresso martini la jag sedan ovanpå det gröna i yttre ögonvrån och globlinjen för att få lite djup. Jag avslutade med svart flytande eyeliner, Smashbox Limitless liquid eyeliner, och MUS gröna mascara på nedre fransraden.

IMG_4100 IMG_4112

Alla skuggor i Curacao är namngivna efter drinkar. Apres midori är en drink jag aldrig testat men som jag tror jag skulle gilla då den innehåller lime och Pernod, två av mina favoritingredienser vad det gäller drickbart 🙂

7 reaktioner på ”Grönt och gult med Sleek

  1. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagare Grön Onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s