Borstset från ”Bobbi Brown”

För ett tag sedan beställde jag två borstset på Ebay. Det står Bobbi Brown på men jag är inte dummare än att jag begriper att det är fejk. Det blev ett reseset med 9 kortskaftade borstar och ett normalset med 12 borstar

IMG_4555

Setet med 12 borstar innehåller:

Fyra större borstar (längst ner på bilden): blush, eye shadow, foundation och face blender.

8 mindre (överst på bilden): eye smudge, ultra fine eye liner, eye contour, eye shadow, eye liner, angled eye brow, eye brow och lip. Huruvida de två sista verkligen ska användas till bryn och läppar ställer jag mig dock frågande till. Jag kommer nog använda dem till att sudda kajal samt till ögonskugga.

IMG_4550 IMG_4547

Resesetet innehåller: blush, foundation, eye contour, eye smudge, eye shadow, eye liner (det är denna borste som kallas eye brow i normalsetet), lip, angled eye brow samt ultra fine eye liner.

IMG_4543

Borstarna känns mjuka och sköna. Jag har dragit och fipplat med dem en del utan att de tappat några hår. Nu ska de tvättas innan användning och så får vi se hur de är att jobba med. Jag beställde den 7 april och de kom idag och betalade 290 kronor för båda.

Annonser

2 thoughts on “Borstset från ”Bobbi Brown”

  1. De ser rätt söta ut! Jag är mkt skeptisk till fejk över lag men när det är borstar så kan de ju inte innehålla massa skadligt skit iaf. Jag är värsta torsk på borstset förresten, beställde ett nytt för ca 30 minuter sen från More Makeup. För jag behövde det så mkt:)

    Gilla

    • De har inte toppen, ersätter inte alls de jag redan hade men kompletterar ok. Märker jag att det är någon typ av pensel jag gillar extra kan jag uppgradera just den. Skönt men reseset dock, det har jag saknat

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s