Bloggträff i Göteborg

Förra lördagen var jag på en liten roadtrip. Det började på fredagen med att jag och maken lämnade barnen hos farmor och farfar och åkte på vuxensemester till Art Garden Spa i Göteborg (tänkte skriva ett eget inlägg som det så småningom) Det var fantastiskt!

Lördagen ägnade vi åt lite shopping och sushilunch innan han lämnade mig åt mitt öde i Storstaden. En snabb fika med bästa vännen, tillika natthärbärget, och sedan slöt jag upp med ett gäng underbara bloggande donnor. Vi hängde lite på Skönhetsfabriken tillsammans med bland annat Mette som är grundare av M Picaut. Vi fick naglarna lackade med CND Vinylux, håret fixat (hos Tina finns en bild på mitt, Malins och Bellas tjusiga frisyrer) och en mycket trevlig ögonmask.
image

Efter Skönhetsfabriken fortsatte de flesta av oss till en tapasrestaurang.
image
Maten var bra men kryddades med århundradets virrigaste servitör. Jag skulle gärna säga att det är Helena och Malin som är suddiga men jag vet inte, Malin körde ju hem så fotografen har kanske ett litet finger med i spelet.
image
Innan jag avslutade kvällen blev det ett snabbt glas vin på Tinas balkong tillsammans med Helena.

Tack för en underbar eftermiddag och kväll tjejer! Jag hoppas verkligen att jag träffar er snart igen!
Vi som var med:
Viola, tjejerna från Heartcore, Malin och Malin, Helena, Tanja, Bella, Tina och elmika

2 reaktioner på ”Bloggträff i Göteborg

  1. Jag skyller såklart på fotografen 😉 Så suddig blir jag inte ens av vin! Hoppas vi kan ses snart igen! Kram

    Gilla

  2. Suddigt? Jättebra skärpa om man tar en GT först. 😉
    Och vad fasen hände med den där gruppbilden jag sa att ”vi måste ta under kvällen”. Jag tog ju bara på frisyrer och mat känns det som.

    Gilla

Lämna en kommentar