Nyår 2015, hår och smink

Då var 2016 här, får se vad det för med sig. Gårdagen spenderades hemma hos vänner. Barnen lekte jättebra (man vet aldrig hur det ska gå) och somnade utan prut i god tid innan 12slaget. Det blev både familjefirande och vuxenfirande så att säga.
Jag körde med uppsatt hår och en diskret guldgrå sminkning.
Håret fönade jag med hjälp av en diffuser (heter det så på svenska? Föntratt med piggar på) Det gör mitt hår lockigt och trassligt som ett fågelbo. Tvinnade en test på varje sida bort från ansiktet och sedan snurrade jag ihop hela skattboet i nacken och fäste. Väldigt enkelt men ser ganska avancerat ut.
Vad det gäller smink så grundade jag hela locket med MACs skugga Casablanca. Därefter Goldmine och Tempting, båda från MAC, på locket och slutligen en mörkbrun matt skugga i globlinjen. Brun kajal till det. Läpparna fick bara ett rosa gloss

image

image

4 reaktioner på ”Nyår 2015, hår och smink

 1. Vet inte om du läser detta, eftersom jag bläddrar tillbaka lite på gamla, eller äldre, inlägg. Har inte läst här på länge men hittat tillbaka igen vilket jag tycker är kul! Måste säga att jag också älskar håret! Sminkningen är också jättefin!
  Men framförallt måste jag säga; herregud vilken fin hy du har! Vad gör du/har du för hudvårdsrutin? Superfint!

  Gilla

  • Jodå, jag får pling när nån kommenterar oavsett ålder på inlägget.
   Angående huden, tack! Jag gör nog egentligen inget speciellt. Sköter om den (använder produkter från m picaut + lite annat) Har turen att ha en ganska jämn struktur på huden. Färgskiftningar har jag en del men det är ju tämligen enkelt att sminka bort

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s