Recension: Sleek Eyebrow stylist

Jag har använt Sleeks Eyebrow stylist i ett par veckor nu. Den följde med helt spontant när jag beställde paletten Garden of Eden. Jag hade varken hört eller läst om den innan så det var en chansning.
Eyebrow stylist är en brynpenna med krämig konsistens betydligt mjukare än de klassiska brynpennor jag testat tidigare. Egentligen har jag alltid föredragit skugga till brynen men av någon anledning bara använt penna det sista.
Jag är mycket förtjust i Eyebrow stylist. Den är väldigt lätt att använda och en perfekt blandning av penna och skugga. Eftersom spetsen är snedskuren (och håller sig så) får jag en pennas precision och konsistensen gör resultatet mjukare som med skugga.
Eyebrow stylist finns i tre färger. Jag velade mellan medium och dark nrn valde till slut dark. Jag tror att medium hade funkat också om jag valt det istället.
Jag är jättenöjd med mitt köp. Om jag hade använt mig av ett poängsystem hade den fått en 5a.

96086490-2

Bild: Sleekmakeup.com

Var? sleekmakeup.com
Pris: $8,99 exkl frakt. Inkl frakt $12 vilket är ungefär 80 kronor
Köpa igen? Ja, helt klart

Jag avslutar med en sminkning där jag använt Eyebrow stylist på brynen och tre skuggor från paletten Garden of Eden, bruna Entwined, ljusgröna Adam’s Apple, och mörkgröna Tree of life

IMG_4412

IMG_4405IMG_4410

(Man kan tycka att man borde sett till att ha plockade bryn på bilderna i en brynpennerecension. Det kan man tycka…)

4 reaktioner på ”Recension: Sleek Eyebrow stylist

  1. Det låter som en bra penna. Är nöjd med den jag har från Isadora men skulle jag göra nån sleek beställning längre fram så får det nog bli en sådan här åxå

    Gilla

Lämna en kommentar