Sotat blått

Jag var på 30-års partaj (fy satan vad vännerna börjar bli gamla 😉 ) för ett litet tag sedan och här kommer sminkningen jag hade.

Jag la först MADs Cobolt på hela ögonlocket med en relativt (skulle gissa på runt 8 mm bred) stor pensel. Jag använde sedan en liten pensel fylld med Cobolt för att intensifiera färgen på yttre delen av locket samt under ögat. Precis i inre ögonvrån la jag MACs Casablanca för att ljusa upp lite. Casablanca la jag även från globlinje till bryn. Svart kajal runt hela ögat. Slutligen tog jag en stor borste och svepte TMMs Diamonds över hela härligheten.

Annonser

8 thoughts on “Sotat blått

  1. Visst är det konstigt att alla andra börjar bli gamla. Jag känner mig fortfarande som 17.AH vilken otroligt fin makeup. Cobolt är ju så underbar. Du har gjort ett bra jobb.

    Gilla

  2. Vilken vacker makeup!30 kan kanske kännas mera än vad det är, det känns litet Vuxet och Pompöst. Mina kompisar i plus-minus den åldern känns alla sådär 20+:D Ibland till och med 10+, glada och spralliga ;D

    Gilla

  3. Sminkjante: Ja vissa är 35 men beter sig som 15. eller än värre..Fåfängan: Åh, han bara äälskade *hum* hunden 🙂Badbomben: Tack. Jag har ju ett tag kvar till 30. Känner säkert heelt annorlunda då 😉Anonym: TackSminkan: Tacktack. Beröm från sminkningarnas okrönta drottning värmer förståsInthemake: Älskar också Colbolt. Den är så mångsidig med

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s